Saturday, 14 December 2013

Pilihanraya Khas (PRK) Majlis Tertinggi Kelab dan Persatuan UUM CAS

 
Alhamdulillah. Syukur kita panjatkan ke atasNya. Kita masih diberi peluang untuk bernafas di muka Bumi Allah ini. Alhamdulillah.
 
Hari ini, bertarikh, 14 Disember 2013, merupakan tarikh mula berkempen bagi Pilihanraya Khas (PRK) Pemilihan Majlis Tertinggi Kelab dan Persatuan, College of Arts and Sciences UUM.

Pada 13 Disember 2013 yang lalu, merupakan hari penamaan calon bagi PRK Majlis Tertinggi Kelab dan Persatuan UUM CAS ini.


Setiap Kelab/Persatuan di bawah Pusat Pengajian naungan UUM CAS, masing-masing telah mencalonkan sebilangan pelajar yang bakal dilantik bagi menerajui kepimpinan baru sesi bagi Persatuan/Kelab yang terbabit. 

Persatuan Kaunseling dan Psikologi UUM (PERKAP) di bawah Pusat Pengajian Pembangunan Sosial UUM CAS telah mencalonkan seramai 15 orang calon yang terdiri daripada pelajar Ijazah Sarjana Muda Kaunseling dengan Kepujian.

Berikut merupakan calon-calon yang bertanding di bawah Pusat Pengajian Pembangunan Sosial bagi kerusi Majlis Tertinggi PERKAP:

 
"Effective leadership is not about making speeches or being liked; leadership is defined by results not attributes." —Peter Drucker
 
Akhir kata, pilihlah pemimpin anda dengan telus dan bijaksana.  
SELAMAT MENGUNDI! :)
 
Till then.
Salam.
 
Regards, Ety

No comments:

Post a Comment

 
FULL EDIT BLOG:JIAKREATIFELTDOTCOM